Antena Căutare

Chiajna-Steaua, vineri, 20:00, Antena 1 si liveVIDEO - liveTEXT pe a1.ro: Stelistii, terapie prin karting

Laurentiu Reghecampf apeleaza la toate trucurile pentru a-i face pe stelisti sa uite de umilintele cu Stuttgart si Brasov. Inaintea meciului cu Concordia Chiajna, tehnicianul i-a dus pe stelisti la o cursa de karting.

Stelistii si-au ambalat motoarele pentru meciul cu Concordia Chiajna. Infrangerile cu VfB Stuttgart, 1-5, si FC Brasov, 1-3, au fost uitate de fotbalistii Stelei, care s-au intrecut, miercuri dimineata, pe pista de karting.

Momentele de relaxare au continuat pentru jucatori si dupa linia de finis. La invitatia lui Laurentiu Reghecampf, fotbalistii, alaturi de staful tehnic, au servit masa la restaurant. Iesirile vin sa destinda atmosfera tensionata din cadrul echipei dupa rezultatele slabe din ultima saptamana.

Partida dintre Concordia Chiajna si Steaua Bucuresti va avea loc vineri, 30 noiembrie 2012, ora 20:00, si va fi transmisa in direct de Antena 1. Meciul va putea fi urmarit liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro.

Tabela jucausa la Haifa: "Plictiseala mare, mon cher! Asa c-o dam pe Solitaire"... VIDEO! Under 15: Romania-Turcia 2-2 / "Tricolorii" obtin remiza in ultimul minut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x