Antena Căutare

BREAKING NEWS! Alexandru Chipciu a plecat de la Anderlecht. Va semna cu o echipă plină de români

Alexandru Chipciu și-a încheiat aventura la fosta campioană a Belgiei, Anderlecht Bruxelles. Ajuns rezervă la echipa antrenată de Hein Vanhaezebrouck, jucătorul naționalei României a decis să plece la o echipă unde are șanse mai mari de a juca.

Alexandru Chipciu și-a încheiat aventura la fosta campioană a Belgiei, Anderlecht Bruxelles. Ajuns rezervă la echipa antrenată de Hein Vanhaezebrouck, jucătorul naționalei României a decis să plece la o echipă unde are șanse mai mari de a juca. Destinația aleasă este Sparta Praga, un club la care se va simți ca acasă, dată fiind prezența altor 3 români aici.

Conform publicației Le Soir, Alexandru Chipciu este în drum spre Praga, acolo unde va efectua vizita medicală pentru noua sa echipă, Sparta. Sursa citată scrie că mijlocașul de 29 de ani va fi împrumutat de Anderlecht, iar cehii vor avea o opțiune de transfer definitiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Sparta Praga evoluează deja trei români internaționali români: Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Bogdan Vătăjelu.

Chipciu joacă la Anderlecht din 2016. Primul său sezon în Belgia a fost unul excelent, mijlocaşul a jucat în 48 de meciuri oficiale, a marcat 6 goluri, iar Anderlecht a ieșit campioană. În ultimul sezon, Chipciu a fost mai mult rezervă sau în afara lotului. A evoluat în 21 de meciuri și nu a marcat niciun gol.

În urmă cu o săptămână, în prima ligă din Cehia a ajuns și Alexandru Băluță, transferat de la CS ”U” Craiova la Slavia Praga pentru 2,5 milioane de euro.

Biletul Zilei 02.07.2018! Meciurile sigure de luni caută un nou câștig... Wimbledon 2018, programul româncelor de luni, 2 iulie: 5 jucătoare din țara noastră intră pe iarba de la ”All England Cl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x