Antena Căutare

Ciclism: Lance Armstrong, inaintea ultimei curse internationale din cariera: Nu am niciun regret

Septuplul castigator al Turului Frantei, Lance Armstrong va pune capat carierei sale internationale, luand startul, duminica, in ultima sa cursa din afara Statelor Unite ale Americii.

Rutierul de 39 de ani va concura pentru ultima data la Tour Down Under (Australia) si sustine ca nu regreta revenirea sa in circuitul profesionist (in 2009), chiar daca nu a reusit sa mai castige o data Turul Frantei.

Armstrong s-a reintors in competitii in 2009, insa evolutia sa nu a fost conform asteptarilor. "Asta e, asa se intampla in sport. Am crezut ca voi mai castiga inca o data Turul Frantei, dar a fost diferit fata de ceea ce ma asteptam eu. Asta este realitatea, nu imi voi cauta scuze. Am facut tot ceea ce am putut si nu am niciun regret", a declarat americanul, inaintea startului ultimei sale curse internationale.

Acuzat ca s-ar fi dopat, dar si ca este protejat de Uniunea Internationala de Ciclism (UCI), Armstrong este anchetat de catre autiritatile americane, dupa ce fostul sau coechipier, Floyd Landis, a marturisit ca fosta sa echipa folosea substante interzise. Ciclistul american nu este insa afectat de aceste acuzatii.

"Nu mi-a afectat viata. Deloc. Aceasta este o problema cu care altii trebuie sa se descurce. Ei pot continua sa caute dovezi. Daca incerci sa ascunzi ceva, nu poti sa o faci timp de zece ani. Nimeni nu e atat de inteligent", a adaugat Armstrong, care nu a fost depistat niciodata pozitiv la controalele antidoping.

Sursa: HotNews

Sursa foto: collegesportsscholarships.com

CM de handbal: Vezi rezultatele si programul grupelor!... CM de handbal: Romania - Danemarca 30-39/ Tricolorii, la a doua infrangere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x