Antena Căutare

Ciclismul, între pasiune și competiție. În județul Argeș, concurenții au mers cu biciclete prin pădure, pe teren accidentat

Este un weekend numai bun pentru pedalat. În ţară au fost organizate diverse competiţii pentru împătimiţii mersului pe 2 roţi.

În Argeş, sute de oameni pasionaţi de ciclism au luat startul într-un concurs în care copii şi adulţi s-au întrecut atât pe asfalt, cât şi pe terenul accidentat al pădurilor.

Iar în Bihor, zeci de turişti au ales să facă cicloturism: au mers cu bicicleta în locuri în care peisajul îţi taie respiraţia şi au participat şi la un brunch tradiţional, cu bucate româneşti.

În Topoloveni, Argeş, s-a desfăşurat a patra ediţie a concursului organizat de Federaţia Română de Ciclism.

Peste 600 de concurenţi de toate vârstele au vrut să-şi testeze anduranţa şi îndemânarea pe un traseu de nivel mediu.

Unii copii, prea mici pentru competiţie, consideră că locul lor ar fi trebuit să fie alături de cei care concurează. Reprezentanţii federatiei doresc să promoveze cât mai mult acest sport.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Performanță de excepție pentru Mihaela Buzărnescu! O nouă victorie cu Svitolina și o nouă semifinală WTA... FCSB dă lovitura pe piața transferurilor! Gigi Becali a găsit soluția în ofensivă. Anunțul presei din Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x