Antena Căutare

Cinci fotbalisti chilieni, exclusi de la "nationala" pentru ca au venit beti in cantonament

Cinci jucatori chilieni au fost exclusi din lotul echipei nationale, dupa ce au venit in cantonament beti, la o ora inaintata.


"Toti erau intr-o stare care nu este adecvata pentru un jucator al echipei nationale, pentru un jucator profesionist in general. Este dureros ca s-a intamplat asa ceva, nu doar pentru mine, ci pentru intreg stafful tehnic", a declarat Borghi.

Cei cinci fotbalisti sunt Arturo Vidal (Juventus), Jean Beausejour (Birmingham City), Carlos Carmona (Atalanta), Jorge Valdivia (Palmeiras) si Gonzalo Jara (West Bromwich Albion), cu totii piese importante in echipa statului Chile, care va intalni in preliminariile Cupei Mondiale din 2014 nationalele Uruguayului (in deplasare) si Paraguayului (acasa).

Presa locala sustine ca jucatorii se intorceau de la botezul fiicei lui Valdivia, iar selectionerul chilian a mentionat ca acestia „nu se pot apara in niciun fel. Nu erau deloc intr-o stare buna atunci cand au venit la hotel si li s-au cerut explicatii".

„Nu am nicio idee ce au baut. Eu nu-i pot sanctiona, asta e treaba federatiei. Tot ceea ce pot face eu e sa nu-i mai chem la nationala", a mai spus Borghi.

Petrecaretii s-au intors deja la cluburile lor, iar Claudio Borghi a chemat alti cinci jucatori in lotul echipei nationale.

sursa: Antena3

LPF a respins contestatia "cainilor" in cazul Marius Constantin. FC Vaslui ramane cu cele 3 puncte... VIDEO! Cupa Spaniei: Victorie la limita pentru Barca cu o echipa de liga a 3-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x