Antena Căutare

Cine e singura persoană pe care o urmărește Simona Halep pe Instagram

Simona Halep, numărul 2 WTA, se poate lăuda cu 1,6 milioane de fani pe Instagram. Deși are atât de mulți admiratori și s-a declarat ea însăși fana mai multor personalități, sportiva urmărește un singur cont.

Simona Halep imbracata in echipament alb zambeste catre camera foto
Simona Halep urmareste o singura persoana pe Instagram | Hepta

Nu mulți au observat, probabil, dar Simona Halep urmărește un singur cont pe Instagram. Este vorba despre cel al Tahliei Cahill, fiica antrenorului ei, Darren.

Australianul și românca au o relație apropiată și se pare că Simona se înțelege foarte bine inclusiv cu copiii acestuia. Tahlia îi este prietenă bună și se bucură de acest statut unic: este singura persoană pe care Halep a adăugat-o.

Căsătorit de 26 de ani cu Victoria, Cahill are doi copii, Tahlia si Benjamin. Mezina familiei are 16 ani și a fost ferită de ochii presei. Adolescenta locuieşte cu familia în Statele Unite, în Las Vegas, însă părinții ei dețin o proprietate și în Adelaide, Australia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că în timpul stării de urgență Darren a fost nevoit să stea în țara natală, antrenorul s-a reunit cu Simona Halep și îi este alături la Roland Garros.

Darren Cahill și ceilalți membrii din staff-ul sportivei au așteptat-o pe campioană după primul meci de la Openul Francez cu o prăjitură și i-au urat „La mulți ani”. Impresionată de gestul acestora, Simona a postat imaginea pe Instagram.

Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020. Martina Navratilova: "Este Turneul Simona Halep"... Simona Halep - Irina Begu la Roland Garros 2020. De la ce oră începe meciul româncelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x