Cine e singura persoană pe care o urmărește Simona Halep pe Instagram

Simona Halep, numărul 2 WTA, se poate lăuda cu 1,6 milioane de fani pe Instagram. Deși are atât de mulți admiratori și s-a declarat ea însăși fana mai multor personalități, sportiva urmărește un singur cont.

Simona Halep urmareste o singura persoana pe Instagram

Hepta

Nu mulți au observat, probabil, dar Simona Halep urmărește un singur cont pe Instagram. Este vorba despre cel al Tahliei Cahill, fiica antrenorului ei, Darren.

Australianul și românca au o relație apropiată și se pare că Simona se înțelege foarte bine inclusiv cu copiii acestuia. Tahlia îi este prietenă bună și se bucură de acest statut unic: este singura persoană pe care Halep a adăugat-o.

Căsătorit de 26 de ani cu Victoria, Cahill are doi copii, Tahlia si Benjamin. Mezina familiei are 16 ani și a fost ferită de ochii presei. Adolescenta locuieşte cu familia în Statele Unite, în Las Vegas, însă părinții ei dețin o proprietate și în Adelaide, Australia.

Cu toate că în timpul stării de urgență Darren a fost nevoit să stea în țara natală, antrenorul s-a reunit cu Simona Halep și îi este alături la Roland Garros.

Darren Cahill și ceilalți membrii din staff-ul sportivei au așteptat-o pe campioană după primul meci de la Openul Francez cu o prăjitură și i-au urat „La mulți ani”. Impresionată de gestul acestora, Simona a postat imaginea pe Instagram.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri