Antena Căutare

Ciprian Marica a suferit o ruptura musculara si rateaza ultimul meci din 2010

Atacantul Ciprian Marica a anuntat pe site-ul personal ca a suferit o ruptura la aductorii piciorului drept in timpul antrenamentului de duminica si nu ca va putea juca in aceasta seara pentru VfB Stuttgart, in ultimul meci din 2010, cu Bayern Munchen, in Cupa Germaniei.

"Am un ghinion fantastic! Abia asteptam sa revin dupa suspendarea de trei etape si aveam o ocazie excelenta sa ne luam ramas bun de la fani cu un joc bun si un rezultat pe masura tocmai impotriva celor de la Bayern, in Cupa. Duminica, la antrenament, am resimtit dureri, la fel si luni, iar medicii au decis sa fac un control. Primul verdict: ruptura musculara"


"Am refacut testele marti dimineata si rezultatul a fost acelasi! Doctorul mi-a interzis sa ma mai antrenez timp de 8 zile! Sper sa ma refac rapid şi sa prind stagiul de pregatire de la inceput, sa incarcam bateriile, fiindca avem o misiune extrem de grea in retur!"


Jurnalul.ro
Steaua si-a stabilit adversarii pentru cantonamentele din Antalya... Nadal si Federer au facut spectacol intr-un meci caritabil desfasurat la Zurich...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x