Antena Căutare

Ciutacu si Negru, dinamovistul cu vorbele si stelistul cu blondele!

Derby de Romania se joaca si in afara gazonului, fie ca vorbim aici despre muzica, politica sau mass-media, meciul dintre Dinamo si Steaua stirneste mereu comentarii. De aceasta data doua vedete din mass-media romaneasca, au acceptat initiativa Gazetei Sporturilor si au vorbit despre echipa lor favorita. Pentru a nu lua doua personalitati din doua domenbii diferite am apelat la colegii si prietenii nostri, Victor Ciutacu si Dan Negru.

Victor Ciutacu e dinamovist!


Dan Negru e stelist!


- Un dinamovist si un stelist! Doua vedete de televiziune, dar astazi vorbim de fotbal. Sa o luam cu inceputul. De ce Dinamo, respectiv Steaua?

VICTOR CIUTACU »
Pentru ca de cind am inceput sa ma uit la fotbal, prin '70 am tinut cu Dinamo. Echipa Dinamo are un lung sir de victorii, de bucurii si de momente de mindrie, dar si de imense dezamagiri. Te nasti cu echipa cu care vei tine toata viata, sint in continuare dinamovist, ma doare ce se intimpla la echipa. Dupa parerea mea, spiritul dinamovistilor adevarati s-a terminat o data cu generatia lui Oneata Augustin, Talnar, Orac si altii. In ultima perioada am trait un sir imens de dezamagiri si, hai sa zic, doar citeva bucurii.

citeste articolul complet pe gsp.ro

VIDEO! Fan stelist batut mar de suporterii dinamovisti... Andy Murray se impune finala Mastersului de la Shanghai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x