Clasamentul ATP: Horia Tecău, locul 20 la dublu; Marius Copil, 180 la simplu

Horia Tecău ocupă locul 20 în clasamentul ATP de dublu, dat publicităţii luni, el înregistrând o coborâre de trei poziţii faţă de ierarhia precedentă.

Tecău are 3530 de puncte.

În Top 200 mai sunt doi români: Florin Mergea – locul 151, cu 492 de puncte şi Marius Copil – locul 199, cu 340 de puncte.

La simplu, Marius Copil este cel mai bine clasat român, el ocupând locul 180, cu 277 de puncte, după o coborâre de şase poziţii.

Următorul român din clasamentul ATP de simplu este Filip Jianu, locul 410, cu 81 de puncte, după o urcare de şase poziţii.

Pe primele două poziţii la dublu sunt columbienii Robert Farah şi Juan Sebastian Cabal (câte 8.260 de puncte), în timp ce la simplu lider este sârbul Novak Djokovici, cu 9.720 de puncte.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri