Antena Căutare

Clubul Liverpool ar putea fi achizitonat de un puternic afacerist chinez

Zhu Jun, prosper om de afaceri din China, este interesat de preluarea echipei FC Liverpool, informeaza presa din Albion. Zhu este fondatorul si primul om din compania The9 Ltd (specializata in jocuri on-line). "Interesul lui Jun este unul cat se poate de serios", au declarat reprezentati ai afaceristului asiatic. Conform channelnewsasia, tranzactia s-ar putea efectua pentru aproximativ 800 de milioane de lire sterline.


Reprezentantii chinezi au avut deja doua intalniri cu Barclays Capital (BarCap), grupul de investitii care se ocupa de vanzarea echipei de pe Anfield. Niciuna dintre partile implicate in afacere nu a mentionat o suma in schimbul careia s-ar putea efectua tranzactia, dar jurnalistii chinezi vorbesc despre aproximativ 800 de milioane de lire sterline.

Aflat intr-o perioada foarte grea din punct de vedere financiar, clubul Liverpool cauta noi patroni, dupa ce americanii Tom Hicks si George Gillett au acumulat datorii imense la formatia de Premier League si nu mai pot sustine echipa.

Liverpool FC se afla, conform Deloitte, pe pozitia sapte in topul veniturilor echipelor de fotbal, cormoranii avand incasari de 217 milioane de euro pe stagiune. Din aceasta suma, 87,6 milioane de euro vin numai din drepturile tv.

sursa:Hotnews
Andrei Vochin prefateaza de la Hamburg, ultimul act al Europa League! » Finala renegata... Clarence Seedorf si Ruud van Nistelrooy, in afara lotului largit al Olandei pentru CM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x