Antena Căutare

Clubul Poli Iasi a dat in judecata Directia Generala a Finantelor Publice

Presedintele clubului Poli Iasi, Cristian Starica, a declarat, vineri, ca gruparea moldoveana a actionat in judecata Directia Generala a Finantelor Publice Iasi, cerand magistratilor sa anuleze decizia de impunere prin care este obligata la achitarea sumei de 19.901.729 de lei, informeaza Mediafax.

"Am actionat in instanta Directia de Finante pentru anularea deciziei de impunere prin care clubul a fost obligat la achitarea sumei de 19.901.729 de lei, precum si deblocarea conturilor. Nu suntem singurul club din tara care si-a platit fotbalistii prin conventii civile. Daca se va considera acest mod de plata ilegal, atunci toate cluburile din Liga I se vor desfiinta. Va dati seama daca noi avem de achitat aproape cinci milioane de euro, atunci Steaua sau Dinamo cat ar avea de platit? Din cate stiu, Dinamo s-a confruntat cu o problema asemanatoare si aceasta a fost rezolvata. Despre acest subiect s-a vorbit si la Liga Profesionista de Fotbal si au avut loc deja unele discutii cu reprezentantii Ministerului Finantelor si se incearca prezentarea unei pozitii comune a cluburilor in fata reprezentantilor statului"


"Pentru licentiere se vor lua in calcul datoriile avute pana la 31 decembrie 2009, iar acest capitol il vom rezolva in cel mai scurt timp. In ceea ce priveste suma de aproape 20 de milioane de lei, stabilita luna trecuta de catre Fisc, aceasta oricum nu va fi luata in calcul la licentierea pentru sezonul viitor".



Universitatea Craiova poate juca cu Gaz Metan la Severin... Uruguayanul Diego Ciz, aproape de un transfer la Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x