Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Brazilia - Costa Rica ora 15:00, grupa E. ”Favorita 1” din Rusia caută prima victorie

Brazilia - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. După semi-eșecul din runda inaugurală de la Mondiale, scor 1-1, cu Elveția, ”Selecao” revine pe teren la Sankt Petersburg, acolo unde dă piept cu reprezentativa celor din Costa Rica, revelația de la Cupa Mondială din 2014. Neymar & co. au nevoie de succes pentru a nu scăpa din mâna calificarea în optimile de finală ale turneului final.

Brazilia - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. Favorita numărul 1 din Rusia, Brazilia, și-a păstrat statutul și după remiza surprinzătoare cu Elveția. Specialiștii au încredere că deținătoarea a 5 titluri mondiale își va reveni și va accede în fazele superioare. Până acolo, sud-americanii au un meci lejer, pe hârtie, cu Costa Rica, sfert-finalistă în urmă cu patru ani.

Brazilia - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. În prima etapă de la această Cupă Mondială, Costa Rica a fost modestă cu Serbia, meci pierdut cu 0-1, după o lovitură liberă superbă executată de Kolarov. Naționala lui Keylor Navas are nevoie de o minune pentru a mai spera la ”optimile” de finală. Acest lucru ne este spus atât de diferența uriașă de valoare dintre cele două, cât și de istoria meciurilor directe: 6 meciuri, 6 victorii Brazilia, golaveraj 15-2.

Brazilia - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. Selecționerul Braziliei, Tite, are mari dubii înainte de acest meci în legătură cu utilizarea starului echipei, Neymar. Acesta a acuzat dureri la antrenamente și este indisponibil. Totuși, presa din Brazilia îl dă titular pe Neymar pentru acest meci.

Brazilia - Costa Rica, grupa E de la Campionatul Mondial. Brazilia e favorită clară pentru acest meci, cu o cotă de 1,25, în creștere de la 1,18. De cealalaltă parte, victoria Costa Ricăi e cotată cu 19. Remiza primește cota 6.25.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Brazilia - Costa Rica:

Brazilia XI: Allison; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Casemiro, Paulinho; Willian, Coutinho, Neymar; Jesus.

Costa Rica XI: Navas; Gamboa, Acoste, Gonzalez, Duarte, Oviedo; Venegas, Guzman, Borges, Bryan; Urena

Clasament Grupa E:

  • 1. Serbia 3 puncte (1-0)
  • 2. Elveția 1 punct (1-1)
  • 3. Brazilia 1 punct (1-1)
  • 4. Costa Rica 0 puncte (0-1)

Programul meciurilor din Grupa E:

17 iunie, ora 15:00 - Costa Rica - Serbia 0-1
17 iunie, ora 21:00 - Brazilia - Elvetia 1-1

22 iunie, ora 15:00 - Brazilia - Costa Rica (Sankt Petersburg)
22 iunie, ora 21:00 - Serbia - Elvetia (Kalinigrad)
27 iunie, ora 21:00 - Serbia - Brazilia (Moscova, Spartak)
27 iunie, ora 21:00 - Elvetia - Costa Rica (Novgorod

Lionel Messi, anul umilințelor cu Barcelona și cu naționala Argentinei! De la ”manita” cu Real Madrid și setul cu Spania... Revista presei sportive, 22.06.2018: Tranzacție de peste 30 de milioane pentru Liga 1; Scuze pentru Leo: ”Messi nu merit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x