Antena Căutare

Comisia de Recurs a redus la jumatate amenda Stelei

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a redus la jumatate amenda primita, pe 24 februarie, de clubul Steaua Bucuresti. Formatia din Ghencea fusese sanctionata de Comisia de Disciplina a LPF cu o amenda de 60.000 lei, in urma incidentelor petrecute la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt. Atunci, suporterii stelisti au aruncat cu bulgari de zapada in jucatorii si antrenorii adversi.

Cu 15 minunte inainte de inceperea meciului, suporterii stelisti prezenti la peluza Sud a stadionului din Ghencea au inceput sa asedieze cu bulgari de zapada jucatorii echipei oaspete, care efectuau incalzirea.

Desi crainicul stadionului a facut apel la suporteri in doua randuri sa inceteze, acestia au continuat bombardamentul cu bulgari.

In minutul 61, antrenorul echipei Ceahlaul, Gheorghe Multescu, a patruns pe teren si le-a cerut jucatorilor sai sa mearga la vestiare. Dupa interventia patronului Gigi Becali, la microfonul stadionului, suporterii au incetat sa mai arunce cu bulgari, iar partida a fost reluata dupa aproximativ 15 minute.

Steaua Bucuresti a pierdut, atunci, partida cu Ceahlaul, scor 1-3, din etapa a 18-a a Ligii 1.

Real Madrid ar putea renunta la "simbolul" Raul... Rafael Nadal, calificat in semifinalele Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x