Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Unul dintre cele mai mari branduri sportive a inventat încălțămintea așteptată de toată lumea: adidașii care își leagă singuri șireturile

Compania Nike lucrează de mult timp la un proiect care să vină în ajutorul persoanelor care nu vor sau nu pot să se mai aplece să își lege șireturile. Zis și făcut! Iată că munca asiduă a companiei a dat rezultate. Noii adidași Nike Adapt BB sunt ceea ce își poate dori orice iubitor de încălțăminte comodă1

Tehnologie revoluționară în lumea sportului! A apărut cea mai așteptată pereche de adidașii din toate timpurile! Un mare brand mondial a inventat adidașii inteligenți care își leagă singuri șireturile și își pot modifica dimensiunea! La ce preț se pot achiziționa și cum funcționează

Compania Nike lucrează de mult timp la un proiect care să vină în ajutorul persoanelor care nu vor sau nu pot să se mai aplece să își lege șireturile. Zis și făcut! Iată că munca asiduă a companiei a dat rezultate. Noii adidași Nike Adapt BB sunt ceea ce își poate dori orice iubitor de încălțăminte comodă1

După câteva teasere publicate în ultimele zile, compania americană a dezvăluit toate detaliile de care ai nevoie, în cazul în care ai visat de mult la adidașii inspirați din Back to the Future. Prețul de achiziție pentru Nike Adapt BB este de 350 de dolari și vor ajunge în magazine la începutul lunii februarie, spune playtech.

Inițial aceștia au fost gândiți pentru jucătorii de baseball, dar nimic din configurația lor nu ne oprește să îi purtăm în orice activitate pe care o dorim.
Ceea ce aduce exclusiv acest model, este faptul că legarea șireturilor se face, fie manual, fie în mod automat prin folosirea unei aplicații dedicate pentru smatrphone-uri.
Tehnologia etse denumită FitAdapt și în urma experimentelor, cine îi poartă, ar trebui să aibă experiențe deosebite cu aceștia.

De asemenea un mare avantaj pe care acest model îl are este ajustarea mărimii. După cum se știe, jucătorilor de baseball li se poate modifica dimensiunea oiciorului în timpul jocului, astfel cu acest model, te poți simți comod, crescând cu jumătate de măsură dimensiunile.

Forța maximă pe care papucii o pot pune pe piciorul tău este de 14,5 kilograme, pentru o fixare puternică în momentele de acțiune intensă. Cu butoanele fizice de pe laterala adidasului, poți ajusta în timp real forța strânsoarea, dacă nu ai smartphone-ul în apropiere. Când te încalți prima oară, un set de motoare și senzori vor simți presiunea de care este nevoie pentru ca piciorul tău să fie confortabil și se vor comporta ca atare.

Pentru că vorbim mai mult de un gadget, decât de o pereche de încălțăminte, Nike Adapt BB se încarcă wireless prin standardul Qi, iar o încărcare ar trebui să fie suficientă pentru 14 zile departe de priză. Procesul de încărcare pe placa oferită cu fiecare pereche durează aproximativ trei ore.

Prin altele, aplicația de mobile îți permite să schimbi culoarea LED-urilor de pe lateral, dacă aveai nevoie de un nivel sporit de personalizare al aspectului estetic. În plus, aceeași aplicație facilitează actualizarea firmware-ului de la încălțăminte, mai spune playtech.ro.

Vezi cum funcționează:

Recomandari