Căutare Live

Componenţii echipelor Cofidis şi Groupama-FDI, în carantină în Emiratele Arabe Unite până la 14 martie

Componenţii şi stafurile echipelor de ciclism Cofidis şi Groupama-FDI vor rămâne în carantină în Emiratele Arabe Unite până la 14 martie, notează bbc.com.

Săptămâna trecută, ultimele două etape ale Turului ciclist al Emiratelor Arabe Unite au fost anulate după descoperirea a două cazuri de infectare cu coronavirus la doi membri ai stafurilor echipelor.

Marţi, autorităţile din Emirate au mai anunţat şase cazuri de Covid-19 care au legătură cu cursa.

Majoritatea cicliştilor, componenenţilor stafurilor şi reprezentanţilor mass-media au fost trimişi acasă după ce au fost testaţi, săptămâna trecută. Echipele Cofidis, Groupama-FDJ, UAE Emirates şi Gazprom sunt în continuare în carantină.

Cofidis şi Groupama-FDJ au anunţat că toţi componenţii lor au fost testaţi pentru depistarea coronavirusului şi rezultatele au fost negative, dar au precizat că Uniunea Ciclistă Internaţională le-a cerut să rămână în carantină până la 14 martie.

Gazprom şi Team UAE Emirates nu au făcut precizări cu privire la carantină. Echipei UAE i s-ar fi permis să plece după teste, dar a ales să rămână din precauţie.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că noile cazuri de infectare sunt doi ruşi, doi italieni, un german şi un columbian.

“Pacienţii au avut legătură cu cele două cazuri precedente asociate cu turul ciclist. Cazurile sunt monitorizate şi persoanele în cauză sunt în stare stabilă”, a precizat ministerul din Emiratele Arabe Unite.

Sursa : news.ro

Laura Ioana Paar în semifinalele de dublu la Lyon... Zeci de percheziţii în fotbalul portughez...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri