Antena Căutare

Comunicat oficial: Adrian Mutu a fost exclus de la AC Fiorentina. Italienii il vor da in judecata

Clubul AC Fiorentina a anuntat, astazi printr-un comunicat oficial, ca fotbalistul Adrian Mutu a fost exclus din lotul formatiei de Serie A. Internationalul roman a primit interdictia de a se antrena sub conducerea lui Sinisa MIhajlovic, informeaza Fiorentina.it.





"Fiorentina a rupt contractul cu Adrian Mutu pentru ca jucatorul nu a respectat clauzele impuse in articolele 10 si 11 din Acordul Colectiv de munca. Mutu va fi exclus de la antrenamentele echipei. Fotbalistul nu a respectat clauzele din contract si a adus, in plus, grave prejudicii de imagine Fiorentinei. Adrian a dovedit lipsa de respect fata de clubul nostru in mai multe randuri. Fiorentina il va actiona pe jucator legal pentru ca a aratat lipsa de respect fata de colegi, fata de tricoul Fiorentinei si de fani"



Giovani Becali Pantaleo Corvino m-a sunat si mi-a spus ca in noaptea de Craciun, Adrian a petrecut pana la o ora tarzie si acest lucru l-a suparat pe presedinte. Din punctul meu de vedere, ei vor sa scape de Mutu si nici nu au de gand sa ii plateasca salariul pe ianuarie. Chiar atunci mi-au sugerat sa ii caut echipa, dar nu din Italia"

gsp.ro Federer si Davydenko vor disputa finala turneului de la Doha... Adrian Mutu s-a prezentat la antrenamentul Fiorentinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x