Antena Căutare

Concordia Chiajna - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE

Concordia Chiajna - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Meci al durerii la Chiajna. Concordia din localitate primește vizita celor de la ACS Poli Timișoara, o echipă mai mult decât retrogradată, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport sau Telekom Sport

Concordia Chiajna - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Meci al durerii la Chiajna. Concordia din localitate primește vizita celor de la ACS Poli Timișoara, o echipă mai mult decât retrogradată, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Concordia - Poli Timișoara este live video online, sâmbătă, de la ora 21:30.

Concordia Chiajna - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Meciul de la Chiajna va cosemna ultimele 90 de minute ale celor de la Poli pe prima scenă. După eșecul cu Dinamo, scor 1-3, Poli are nevoie de două minuni în această etapă: 1. Să câștige pe terenul Concordiei, adică să câștige în deplasare după 7 luni și 2. FC Voluntari să piardă la Voluntari cu Juventus, o echipă retrogradată, prietenă și fără nicio motivație în această perioadă a anului.

Concordia Chiajna - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Dacă Ionuț Badea a revigorat jocul Concordiei, echipa salvându-se matematic de la retrogradare, cuplul Neaga - Șunda nu a avut niciun impact după venirea la Timișoara. Echipa nu joacă nimic, jucătorii sunt resemnați, iar retrogradarea e deja în curtea, dar mai ales în mințile membrilor echipei bănățene.

Concordia Chiajna - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Meciul de la Chiajna se va juca și cu gândul la cel de la Voluntari. Un ”1x” acolo ar rezolva sezonul din playot în zona roșie. Asta ar însemna Poli în Liga a 2-a și FC Voluntari la barajul cu Chindia Târgoviște.

Concordia Chiajna - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Nici casele de pariuri nu au încredere în Poli Timișoara. Gazdele de la Concordia Chiajna pleacă favorite în acest meci, cu o cotă de 2,10, față de 3,40 cât primesc oaspeții. Remiza, una fără valoare pentru Poli, primește cotă 3,30.

Pont recomandat la acest meci: ”sub 2,5 goluri” - cotă 1,73

Lovitură de proporții pentru Gigi Becali: Adam Nemec a dat răspunsul final la oferta celor de la FCSB! Unde va juca ex-a... Revista presei sportive, 31.05.2018: Șumudică face un anunț uriaș: CFR sau FCSB ?; Cristiano Ronaldo, amenințat din nou ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x