Antena Căutare

Ion Iliescu, în doliu! Una dintre figurile reprezentative ale Revoluţiei din 1989 a murit la vârsta de 54 de ani

Mihai Ispas, una dintre figurile reprezentative ale Revoluţiei din 1989, considerat „umbra' lui Iliescu, a murit, vineri, la vârsta de 54 de ani, în urma unei maladii agresive, pe care a depistat-o în urmă cu trei luni. 

Mihai Ispas, una dintre figurile reprezentative ale Revoluţiei din 1989, considerat „umbra' lui Iliescu, a murit, vineri, la vârsta de 54 de ani, în urma unei maladii agresive, pe care a depistat-o în urmă cu trei luni.

El a fost unul dintre personajele care au apărut la televizor la evenimentele din decembrie 1989, în spatele lui Ion Iliescu.

Fost jucător de rugby, Mihai Ispas era în 1989 șofer de taxi. A fost unul dintre personajele care a apărut la Televiziune Română, în prezența lui Ion Iliescu, în timpul Revoluției din 1989. La acea vreme, fostul rugbist a fost considerat „umbra' lui Iliescu.

Atunci, s-a spus că Mihai Ispas a fost unul dintre „bodyguarzii” lui Ion Iliescu, cel care avea să devină primul preşedinte al României. Ulterior, Ispas și-a construit o carieră în sport.

După 1990, Mihai Ispas a devenit secretat de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, pe când ministru era Mircea Angelescu. Ulterior, el a devenit consilier al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Ionel Dănciulescu, cuceriri pe bandă rulantă... Simona Halep, fără Darren Cahill în 2019! Motivul pentru care antrenorul a rupt colaborarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x