Antena Căutare

Constantin Budescu, transfer în străinătate? Oferte de nerefuzat pentru omul care a menținut echipa lui Dică în lupta la titlu

Constantin Budescu, omul care a dus în spate FCSB în acest sezon de Liga 1, este tot mai aproape de plecarea din România. Jucătorul de 29 de ani a impresionat în acest sezon de Liga 1 și Europa League, iar mai multe echipe se pregătesc să-i facă oferte uriașe.

Budescu are un sezon de excepție din toate punctele de vedere. În cele 29 de meciuri jucate în acest sezon, creierul FCSB are 11 goluri și 11 pase de gol. Practic, ”Budi” este omul căruia i se datorează prezența FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Budescu are o clauză accesibilă la FCSB: 3 milioane de Euro, astfel că oricând un club din Est ar putea să o activeze. Chiar impresarul mijlocașului, Florin Lovin, a dezvăluit că Budescu are o mulțime de oferte și că acesta are șanse mari de a pleca încă din vară.

”N-a ales Steaua pentru bani! A avut oferte mult mai bune financiar, din Arabia, din Turcia, dar am declinat ofertele și va face o treabă bună aici şi apoi pasul pentru o echipă din Vest. El vrea să joace la un nivel bun.

Dacă vom găsi o echipă din Vest care să îl accepte şi cu bune, şi cu rele, foarte bine. Vreau să-l duc undeva unde să fie dorit de toată lumea. Trebuie să aibă sprijinul tuturor, şi al preşedintelui, şi al antrenorului. Budescu are o clauză de reziliere şi sunt multe discuţii acum cu câteva cluburi", a declarat Florin Lovin la TV TelekomSport.

Cheia mutării lui Budescu e la Gigi Becali. Rămâne de văzut ce contra-ofertă salarială va pune pe masă patronul FCSB pentru singurul fotbalist de rasă din lotul lui Nicolae Dică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Budescu e regele fotbalului la noi în ţară. Nu aţi văzut ce face cu mingea? E număr 10 adevărat, cel mai bun. Acum să nu mai zică lumea că nu se pregăteşte. Mă felicit că am reuşit să ţin acest jucător", îl alinta Şumudică pe Budescu în 2017, când juca la Astra.

Biletul Zilei 23.03.2018. Căutăm un pont excelent la meciurile amicale de lux din această seară... Mesajul sfâșietor al unui mare campion, după ce fiul lui de CINCI ANI a MURIT: ”Cred că trebuie să aflați de la mine...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x