Antena Căutare

Doliu în atletismul românesc! Constantin Nourescu, unul dintre marii antrenori ai atletismului românesc, a murit! 

Sportul românesc este în doliu după ce Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de atletism din România, s-a stins din viață. 

Sportul românesc este în doliu după ce Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de atletism din România, s-a stins din viață.

Anunțul cutremurător privind trecerea în neființă a acestuia a fost confirmată de Ministerul Tineretului și Sportului, printr-o postare făcută pe Facebook.

”Ministrul Tineretului și Sportului și echipa MTS deplâng dispariția antrenorului emerit Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titrați și mai longevivi tehnicieni din atletismul românesc.
A lucrat vreme de un sfert de secol în clădirea noastră de pe Vasile Conta, care a fost ca a doua lui casă și a obținut în cariera sa de antrenor cele mai importante succese posibile în sport: medalia olimpică de aur și titlul de campion mondial. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul publicat de Ministerul Tineretului și Sportului, potrivit GSP.

Constantin Micu Nourescu este tatăl jurnalistului sportiv Andrei Nourescu.

Rareș Cojoc, pentru a 10-a oară campion național la dans sportiv!... Indian Wells 2019. Românca Irina Begu, învinsă de canadianca Bianca Andreescu. Câți bani va lua după meci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x