Antena Căutare

Copiii de aur, performanțe remarcabile la karate. România s-a clasat pe locul 1 la numărul de medalii, cu aproape 200 de trofee câştigate

Pasiunea, antrenamentul dur şi perseverenţa pot muta munţii din loc şi pot aduce trofee cu nemiluita. O demonstrează Antonia Şerban, Tudor Leahu, Oana Ştefania Sauciuc şi Ioana Savu şi anternorii lor. La un loc, adolescenţi au strâns, până acum, peste 300 de medalii la Campionatele Mondiale şi Europene de Karate

Micii karatisti practică acest sport de peste cinci ani. Cel mai recent concurs la care au participat a fost Campionatul European de Karate, organizat, în acest an, în Danemarca. Dintre cele 24 de țări participante, România s-a clasat pe locul 1 la numărul de medalii, cu aproape 200 de trofee câştigate.

În spatele medaliilor câștigate de cei mici stau multe ore de muncă, de antrenamente, dar și multă concentrare, răbdare și perseverență.

„Este foarte multă muncă, în special din partea lor, muncesc de trei ori pe săptămână, iar înainte de competițiile importante chiar patru-cinci antrenamente pe săptămână, o oră jumătate-două ore, în funcție și de programul lor.” , a explicat antrenorul.

Oana, Ioana și Antonia au făcut o demonstrație de kata în platoul Observator. „Acest sport este pentru mine locul unde mă descarc de tot” , a explicat Antonia.

Antonia Serban 15 ani, practică karate de cinci ani si jumatate și a obținut până acum 110medalii: 39 aur,41 argint si 28 bronz. Sauciuc Oana, în vârstă de 16 ani, a început să practice karate pe 1 septembrie 2013. Până în prezent a câștigat 110 medalii și 11 cupe. Savu Ioana A inceput sa practice karate din anul 2013 și a câștiga până în prezent 68 de medalii.

Lotul României pentru Campionatul Mondial de handbal feminin... Incidente la Lvov înaintea meciului Oleksandria – Saint-Etienne: şapte fani francezi au fost reţinuţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x