Antena Căutare

Copos i-a luat-o inainte lui Gigi si a dus un preot pe National Arena

Patronul Rapidului s-a tinut de cuvant chiar in ziua meciului cu Steaua de pe National Arena. Dupa ce rapidistii au pierdut cu 1-0 in Europa League, George Copos a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca trebuie adus cat mai repede un preot la noul stadion.

"Arena Nationala si gazonul trebuie sfintite. Trebuia sa ducem un preot acolo in urmatoarele zile. Se pare ca nu poate castiga nimeni pe acest nou stadion", a spus Copos atunci.

Aceeasi parere a avut-o si Becali. "Orice faci, prima data trebuie slujba facuta de preoti. Orice cladire, orice faci pe pamant... Trebuie slujba si cand bagi cazmaua, iar cand ai terminat trebuie sa multumesti. Trebuie neaparat slujba. O sa vorbesc cu Copos sa facem sfestanie. Trebuie apa sfintita acolo. Noi nu i-am multumit lui Dumnezeu ca am facut stadionul ala. Nici o echipa romaneasca nu castiga acolo. Acum, intre noi nu conteaza", a spus si patronul Stelei, Gigi Becali, dupa anuntul pe care Copos il facuse.

Copos s-a tinut promisiunea facuta, iar in aceasta dimineata a mers la stadion alaturi de un preot pentru a sfinti gazonul, dar si cele doua porti de joc.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Programul nationalei in preliminariile pentru CM 2014 va fi stabilit de FIFA... Jorge Costa in pericol? Iuliu Muresan: „Ne intereseaza antrenorii din noul val”....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x