Antena Căutare

Copos il lauda pe Gigi: "Esti cel mai mare om de marketing din lume!"

Gigi Becali a comentat faptul ca toate biletele la meciul Steaua - AEK Larnaca de maine seara sunt pe cale de a fi epuizate.

Eu nu vreau sa ma intorc in Ghencea, vreau sa fac pe placul suporterilor, atat. Nu pot sa fac numai ce vreau eu la Steaua. 60% din populatia Romaniei inseamna un spirit enorm. Fac in interesul suporterilor totul.

64 de milioane le-am dat galeriei pentru coregrafie. Eu fac cum este dorinta si vointa suporterilor. Ma intorc in Ghencea, dar meciurile cu miza le vom juca pe "National Arena". Arena s-a facut ca sa se joace fotbal, nu sa stea ca o bijuterie. Nu putem sa o lasam nepopulata, e pacat de ea. Cine sa o populeze? Daca o populeaza Dinamo vin 270, daca o populeaza Rapid vin 720, iar la CFR vin 12 jumate. Atunci, cine sa o populeze? Steaua, bineinteles! Marketingul pe care il fac duce .

Copos mi-a spus ca sunt cel mai mare om de marketing din lume, mi-a dat mesaj: «Machiavelli, iar ai umplut iar stadionul. Esti cel mai tare om de marketing din lume!»", a spus Gigi Becali.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Lyon a castigat prima batalie cu Puel in privinta banilor pe care acesta ii solicita... Arpad Paszkany: "Desfiintez CFR-ul daca am fost implicati in lucruri necurate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x