Antena Căutare

Cornel Dinu socheaza: "Gigi Becali vrea sa ma vada mort"

Cornel Dinu crede ca fratii Costea sunt victimele modului in care Gigi Becali conduce Steaua, dar si acesta este la randul sau o victima. "Procurorul" spune ca patronul ros-albastrilor greseste cand asculta sfaturile colaboratorilor foarte slabi pe care si-i alege.

"Mihai Costea e un jucator modest. Dar Florin Costea a demonstrat ca e un jucator de nationala. Accidentarea aceea l-a afectat foarte mult, dar are si probleme de comportament.

Florin este victima sistemului de educare si de recuperare la care a luat parte. Fratii Costea sunt victimele lui Gigi, care ii critica vehement de fiecare data", a declarat Cornel Dinu la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Oficialul dinamovist critica modul in care Gigi Becali conduce Steaua si se declara intristat de rautatea pe care patronul ros-albastrilor i-a aratat-o:

"Gigi e si el o victima, a acelor "specialisti" care ii propun fel de fel de transferuri. El a mai facut achizitii dupa cum credea el, dar trebuie sa ai har pentru asa ceva. Munca aceasta de racolare e una de echipa. Jucatorii pe care i-a adus la Steaua au depins de gusturile indoielnice ale colaboratorilor sai. El este bine intentionat, dar nu reuseste ce-si propune.

Are dorinta aceasta de a ma vedea mort si e probabil a unui crestin de tip nou, dar asta este morala in care traim. Asta e conceptionalul de pavoazare a credintei crestine, fara sa o intelegi. El isi desfiinteaza propriii jucatori. E o nedumerire in ce face el la Steaua".

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Messi: "Nu sunt cel mai bun jucator din lume"... FOTO! Vezi cum si-a tunat Pennant masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x