Antena Căutare

Cornel Penescu, infundat de un pitestean

Arbitrul Mihaita Ianovschi a fost audiat luni in dosarul in care fostul patron al lui FC Arges este acuzat ca ar fi mituit arbitrii pentru ca acestia sa avantajeze echipa alb-violeta.

Luni a fost audiat catre magistratii ce judeca dosarul „Mita pentru arbitrii" cel mai important martor. Este vorba de centralul pitestean Mihaita Ianovschi.

Acesta a dezvaluit ca Liviu Facaleata, fostul director de la PIC, i-a cerut sa-l puna in legatura cu arbitrii ce urmau sa oficieze la centru partidele disputate de FC Arges.

„Am vorbit Bogaciu, Corpodean, Martis si Serea. Inainte de partida FC Arges - U Craiova, pe care urma sa o arbitreze, Bogaciu a venit la mine acasa. I-am spus ca va veni si Facaleata.

In preajma Craciunului 2008, acesta (Facaleata) m-a sunat sa ma roage sa-l pun in legatura cu Corpodean: „Vreau sa trec pe la el ca vine acum mosul". Ulterior mi-a zis ca s-a rezolvat cu Bogaciu si Corpodean" a dezvaluit arbitrul din Pitesti.

Cu Bogaciu la centru, FC Arges a terminat la egalitate 1-1 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, meci la care prietenia dintre Penescu si Mititelu a luat sfarsit. Corpodean i-a arbitrat pe alb-violeti la Vaslui, acolo unde echipa antrenata pe atunci de Ionut Badea s-a impus cu 1-0.

Foto: Hepta

Selectionerul Victor Piturca, batut pentru rasism... Tatarusanu isi contreaza patronul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x