Coronavirus: Jucătorii de la Arsenal Londra refuză reducerea salariilor

Jucătorii echipei Arsenal Londra refuză reducerea salariilor, în contextul pandemiei de coronavirus, anunţă, marţi The Telegraph.

Potrivit sursei citate, deşi mai multe cluburi din Premier League au decis reducerea salariilor jucătorilor, fotbaliştii de la Arsenal nu sunt pregătiţi pentru acest sacrificiu.

Oficialii clubului le-ar fi cerut jucătorilor o reducere a salariilor cu 12,5% pentru următoarele luni, subliniind că şi-ar putea recupera diferenţa dacă semnează un nou contract cu Arsenal sau dacă sunt transferaţi în altă parte.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri