Antena Căutare

Coronavirus: Maratonul de la Milano, prevăzut la 5 aprilie, a fost amânat

Maratonul de la Milano, prevăzut iniţial pentru 5 aprilie, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii.

Organizatorii, RCS Sport, au anunţat că cel mai probabil maratonul va avea loc în toamnă.

Italia a extins carantina din cauza epidemiei de coronavirus la nivelul întregii ţări, începând de marţi dimineaţă, premierul Giuseppe Conte afirmând că oamenii vor putea călători numai în interes de serviciu sau pentru urgenţe de familie şi vor fi obligaţi să prezinte o dovadă în acest sens.

Bilanţul deceselor provocate de coronavirus a crescut luni cu 97, la 467, Italia fiind cea mai grav afectată ţară din lume după China de epidemia provocată de noul coronavirus.

Toate deplasările vor fi interzise, cu excepţia ”nevoii dovedite de a munci sau a situaţiilor urgente de familie sau de sănătate”.

Astfel, guvernul a extins măsurile lansate în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru Lombardia şi alte 14 provincii, începând de marţi, 10 martie, şi până pe 3 aprilie.

Sursa : news.ro

FC Rapid: Nu este o despărţire, Daniel Pancu rămâne la dispoziţia clubului... FRF a anunţat procedura de returnare a sumei plătite pe bilete la România U21 – Danemarca U21...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x