Antena Căutare

Cosmin Contra: Mi-ar plăcea să am 3-0, să nu revin tot timpul pe tabelă, să câştigăm uşor meciurile

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că i-ar plăcea ca la fiecare meci naţionala României să câştige uşor, să nu revină tot timpul pe tabelă.

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că i-ar plăcea ca la fiecare meci naţionala României să câştige uşor, să nu revină tot timpul pe tabelă.

"Ce am transmis jucătorilor este că atunci când intrăm pe teren trebuie să facem tot posibilul ca să îi facem fericiţi, să redescopere sau să aibă plăcerea de a veni pe stadion să susţină echipa naţională şi să fie mândri când pleacă de la stadion că sunt români. O echipă este mai puternică când primeşte sprijin necondiţionat din partea suporterilor, mai ales avem nevoie de acest sprijin în momentele mai grele care se întâmplă în timpul unui meci. Fotbalul înseamnă pasiune iar acest sentiment este trăit atât de noi, de jucători cât şi de suporteri. Nouă ne pasă pentru că vouă vă pasă. Mi-ar plăcea să am 3-0, să nu revin tot timpul pe tabelă, să câştigăm uşor meciurile dar din păcate se pare că în ultimul timp avem parte de suferinţă până în ultimele minute. Sperăm că pe viitor nu se va mai întâmpla lucrul ăsta", a declarat Cosmin Contra.

Luni, la Arena Naţională, a fost semnat parteneriatul dintre Federaţia Română şi Ursus Breweries.

La eveniment au participat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Cosmin Contra, selecţionerul primei reprezentative, Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei U21, şi Dragoş Constantinescu, preşedintele Ursus Breweries.

În afara parteneriatului parafat pentru echipa naţională, Timişoreana este şi sponsorul echipei Under 21.

Naţionala României va evolua cu Spania, joi, de la ora 21.45, în preliminariile Euro-2020.

Sursa : news.ro

Javier Hernandez "Chicharito" a semnat pe trei sezoane cu FC Sevilla... Antrenorul Cristian Dulca părăseşte Universitatea Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x