Antena Căutare

Craciunescu pleaca daca se aduc arbitrii straini

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a lasat de inteles ca nu va accepta ca meciurile din retur sa fie conduse de cavaleri ai fluierului din afara tarii.

Oripilata de greselile de arbitraj din tur, LPF a convocat pentru luni o Adununare Generala Extraordinara pentru a discuta daca meciurile din restul campionatului vor fi conduse de arbitrii straini.

Cei 5 granzi (Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui, CFR) solicitau inca din decembrie acest lucru si se pare ca dorinta lor se va realiza.

Ion Craciunescu a respins categoric ipoteza sustinand ca nu se va umili sa astepte arbitrii straini la aeroport. Pe parcursul acestei zile el a sugerat ca Liga nu poate impune nimic CCA-ului: "Noi suntem subordonati FRF-ului, nu Ligii. La fel si ei (LPF). Nu sunt sefii nostrii, nici noi sefii lor".

Vicepresedintele CCA Aron Huzu a declarat ca si strainii vor comite aceleasi greseli, pentru ca vor fi trimisi arbitrii de mana a doua sau a treia.

Foto: Hepta

CFR ironizeaza transferurile Stelei: "I-au luat pe Messi si Vidic?"... Gigi Becali il umileste pe Ilie Stan: "E platit sa faca ce zic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x