Antena Căutare

Craciunescu se apara pentru delegarea lui Balaj: „Nu aveam pe cine sa pun”

Presedintele CCA i-a raspuns lui Marian Iancu, cel care s-a declarat surprins de delegarea lui Balaj la meciul din optimile cu Cupei dintre Timisoara si Steaua.

„Tudor si Hategan sunt plecati din tara, Deaconu nu poate fi dat la Steaua, alti doi sunt suspendati. Chiar nu aveam pe cine sa pun. Arbitrii trebuie sa stie un singur lucru: in spatele deciziilor lor trebuie sa stea regulamentul si noi, Comisia Centrala a Arbitrilor" a declarat Craciunescu.

Presedintele CCA a continuat si a spus ca daca s-ar fi simtit in stare, ar fi arbitrat chiar el partida care a iscat atatea comentarii: „Toti avem dreptul la opinie, unii si-o pot exprima mai puternic, altii mai incet. Noi trebuie sa dam dovada de neutralitate. Daca nu dai un arbitrul de pe lista FIFA, lumea sare in sus: ce meciul acesta nu merita un arbitru mai bun? Daca dai, de ce dai? Nu mai am 40 de ani, ca ma duceam eu sa arbitrez" a incheiat Craciunescu.

Foto: Hepta

Duckadam il ironizeaza pe Dumitriu: "Se autopropune la Steaua, ii urez la multi ani"... Prepelita, Alexa si Ezequias – 3 etape de suspendare. Coman, Pancu si Duarte au scapat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x