Antena Căutare

Veste senzațională pentru FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce! Va juca direct în derby-ul cu Craiova

Craiova - FCSB se joacă duminică, de la 21:00, iar roș-albaștrii au primit o veste excelentă. Bogdan Vintilă se va putea baza la meciul din Bănie pe unul dintre preferații lui Gigi Becali.

Craiova - FCSB e marele derby al etapei a 9-a din Liga I. Oltenii îl vor avea pe bancă pe Victor Pițurcă și țintesc succesul care să-i reconfirme clar în lupta pentru titlu. De cealaltă parte, FCSB n-are voie să mai facă pași greșiți, după începutul incredibil de slab din campionat.

Bogdan Vintilă a primit o veste excelentă! Olimpiu Moruțan a fost recuperat complet și are șanse mari să joace în meciul cu Craiova. Narcis Răducan a confirmat că Moruțan se antrenează la capacitate maximă, iar preferatul lui Gigi Becali va juca sigur în meciul de duminică, de pe ”Oblemenco”.

PORTARUL UNEI ECHIPE NAȚIONALE A FOST GĂSIT MORT ÎN CAMERĂ

Moruțan a lipsit aproape două luni de pe gazon, după ce a suferit o întindere la ligamentele genunchiului drept. Fotbalistul s-a reîntors, la începutul lui septembrie, la antrenamente, iar testele au arătat că este gata pentru a reveni pe gazon în meciurile oficiale.

Echipa probabilă a FCSB-ului în derby-ul cu Craiova:

Bălgrădean - Manea, Planici, Cristea, Panțîru - Vînă, Pintilii, Oaidă - Coman, Hora (Moruțan), Tănase

Vorbim despre FCSB în decembrie! Stați să revină toți jucătorii accidentați și o să vedeți atunci cum o să joace echipa! Și în decembrie analizăm clasamentul, atunci veți vedea și dacă a greșit nenea Contra că nu a convocat jucători de la FCSB. El va fi demis până atunci”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Antrenorul echipei Atalanta,Gian Piero Gasperini, a devenit cetăţean de onoare la Bergamo... Jorge Valdano nu l-ar fi dorit pe Neymar la Real Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x