Craiovenii își iau adio de la Ilie Balaci, idolul lor. Momente emoționante pe stadionul Universității Craiova

 

Ilie Balaci a murit. Se anunţă momente emoţionante pe stadionul Universităţii Craiova. Un oraș întreg își plânge idolul. Ce trebuia să fie o sărbătoare, ziua derbyului cu FCSB, s-a transformat într-o zi de doliu.

Ilie Balaci a fost și va fi pe vecie imaginea Craiovei Maxima, acea echipa de vis care juca semifinalele cupei UEFA in 1983 cu Benefica. Suporterii Universității vin deja la stadion să aprindă o lumânare la un altar ridicat în memoria unuia dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a avut vreodata Romania.

Mai mult, pentru aceasta seara, ei au pregătit și un moment special. In minutul 8, numărul pe care Balaci l-a purtat pe tricou atunci când apara culorile Alb-albastre, arbitrul va opri meciul iar cei 30 de mii de suporteri ii vor aduce un omagiu. Vor aprinde lumânări și vor arunca flori pe teren.

Familia a anunța în această seară că înmormântarea va avea loc marți, in cimitirul Sineasca de aici din Craiova. Ilie Balaci își va dormi somnul de veci alaturi de tatăl sau.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE