Antena Căutare

Cristi Borcea, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul transferurilor. Toti inculpatii in dosar au primit pedeapsa cu inchisoarea

Ioan Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica si Jean Padureanu au fost condamnati la inchisoare in dosarul transferurilor. Ei au primit pedepse cuprinse intre trei si opt ani de inchisoare. Sentinta a fost data de Curtea de Apel Bucuresti si poate fi atacata cu recurs.  

Geroge Copos, Cristi Borcea, Mihai Stoica si Jean Padureanu au fost condamnati in dosarul care vizeaza transferul a 12 fotbalisti, in care sunt acuzati ca ar fi prejudiciat cluburile de fotbal cu 10 milioane de euro.

Cea mai mare pedeapsa a primit-o Ioan Becali, de opt ani de inchisoare cu executare.

Fostul director executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a primit o pedeapsa de sapte ani de inchisoare cu executare, la fel ca si impresarul Victor Becali.

Geroge Copos, patronul clubului Rapid, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Mihai Stoica a primit patru ani de inchisoare, iar Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Gica Popescu, trei ani cu suspendare.

Toti inculpatii au fost acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala. Cei opt acuzati au fost achitati de judecatorii Tribunalului Bucuresti, dar procurorii au facut apel.

Mai multe detalii, AICI!

Foto: Intact Images

 

Federer si Djokovici se vor intalni in finala Turneului Campionilor... Made in China: Lampard negociaza cu Guizhou Renhe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x