Antena Căutare

Cristi Chivu a implinit astazi 32 de ani! Fiicele sale, Anastasia si Natalia, i-au oferit cele mai frumoase cadouri

Cristi Chivu a implinit astazi 32 de ani! Anastasia si Natalia, fetele jucatorului de la Inter Milano, i-au facut un cadou inedit cu ocazia zilei sale de nastere. Micutele au realizat doua picturi in acoarela pe care si-au imprimat palmele si au scris "La multi ani”

Cristi a fost profund impresionat de cadoul primit de la fetele sale si a postat o fotografie pe Facebook cu picturile.

Fotbalistul roman a avut parte si de o surpriza de la echipa „Un Show Pacatos” care l-a contactat telefonic la miezul noptii si i-a urat „La multi ani”. Chivu se afla alaturi de sotia sa, Adelina, ciocnind un pahar de sampanie.



Cristian Chivu s-a nascut la Resita pe 26 octombrie 1980. Fiind de mic o personalitate foarte puternica si totodata cu o ambitie iesita din comun, Cristi nu a vrut ca persoana sa si sucesele sale de pe plan profesional sa fie asociate cu numele tatalui sau care era deja consacrat in fotbalul romanesc.

In 2003 a fost vandut pentru 21 de milioane de dolari la clubul italian AS Roma, unde s-a stabilit si a confirmat pozitia lui internationala ca un fundas de mare calitate. A fost dorit de multe cluburi celebre din Europa, precum FC Barcelona si Real Madrid, dar el a ales clubul italian Internazionale Milano.

In 2012 a semnat un nou contract cu Inter Milano, cu optiune de prelungire pentru inca unul (daca in sezonul 2013-2014 va juca cel putin 25 de meciuri), pentru care va primi anual 2,5 milioane de euro, fata de 5,5 milioane de euro cat a avut anual in perioada 2007-2012.

In prezent, Chivu este fundas la clubul sau actual Inter Milano, iar Victor Piturca asteapta sa revina si la echipa nationala de fotbal al Romaniei.

Mesut Ozil risca o amenda uriasa! Germanul si-a schimbat ghetele Nike cu cele Adidas, chiar in timpul meciului cu Boruss... Primera Division: Mallorca - Real Madrid 0-5/ Cristiano Ronaldo si Higuain au reusit cate o "dubla"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x