Antena Căutare

Cristi Chivu si-a cumparat o casa de 4 milioane de euro!

Cristi Chivu a cumparat una dintre cele mai scumpe case din Romania. Valoreaza peste 6,5 milioane de euro, insa fostul capitan a negociat bine si a platit doar 4 milioane. Ar fi putut sa-si cumpere, cu acesti bani, 60 de apartamente intr-un cartier rezidential.

Noua adresa a familiei Chivu este in Corbeanca. Casa este amplasata pe o suprafata de 2.300 de metri patrati, cu acces direct la lac. O zona in care locuiesc multi oameni de afaceri. Familia Chivu e obisnuita cu vecini celebri din italia.

Resedinta l-a costat pe Cristi Chivu 4 milioane de euro. Banii dati pentru cinci dormitoare, sapte bai, trei garaje, o punte cu foisor, centru spa, sala de biliard, camera media, inclusiv sala de cinematograf si piscina. Lista continua in curte cu terenurile de baschet si de tenis.

Cristi si Adelina Chivu locuiesc in Italia si, deocamdata, aceasta casa este mai mult o casa de vacanta pana cand ei se vor repatria in Romania. Pana atunci, Adelina va veni si fara Cristi sa locuiasca in vila de patru milioane de euro. Ea a marturisit ca nu-i place sa stea singura la Milano, chiar daca acum are copiii langa ea.

Omul de afaceri Cristian Tantareanu este cel mai apropiat vecin al familiei Chivu. Le-a facut deja calculul la intretinere - cam 1.000 de euro pe luna. Au facut oricum economie cand au cumparat casa. Fostul proprietat a platit mult mai mult pe ea.

Si mai in gluma, mai in serios, Cristi si Adelina trebuie sa-l suporte si pe el ca vecin.

Vila a fost scoasa la vanzare de mai multa vreme, dar nimeni nu s-a aratat interesat pana acum. Omul de afaceri a mai lasat din pret, mai ales ca vrea sa se mute in Statele Unite.

Victor Piturca: "Romania a luat o optiune serioasa de calificare"... Neymar, candidat serios la Balonul de Aur FIFA. Ce spune Ronaldo despre jucatorul-minune al Braziliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x