Antena Căutare

Cristi Sapunaru risca inchisoarea in Portugalia

Fundasul Cristian Sapunaru risca inchisoarea in Portugalia! Ministerul Public a cerut acuzarea romanului de vatamare corporala, in urma incidentului din 2009, de la meciul Benfica - FC Porto (0-1), cand fotbalistul a fost implicat, alaturi de Hulk, intr-o incaierare pe tunelul spre vestiare.

Potrivit Correio da Manha, alti patru coechipieri ai lui Sapunaru, Hulk, Helton, Rodriguez si Fucile, risca trei ani de inchisoare. Fotbalistul roman are doua capete de acuzare, iar procuratura cere ca pedeapsa sa fie mai mica de cinci ani, deoarece acesta nu are antecedente penale.

Ministerul Public sustine ca jucatorii i-au agresat pe agentii Ricardo Silva si Sandro Correia, actionand in "forma deliberata, dorind si reusind sa-i molesteze fizic pe cei doi". Conform presei portugheze, Sapunaru l-a lovit pe Sandro Correia in cap si la abdomen, iar Hulk doar la abdomen.

In 22 decembrie 2009, Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste Portugheze i-a suspendat provizoriu pe Sapunaru si Hulk. Sanctiunea a fost redusa de membrii Consiliului de Justitie al Federatiei Portugheze de Fotbal, care au decis, in 24 februarie 2010, la patru etape. Cristian Sapunaru a fost cumparat de Porto, in 2008, de la Rapid pentru 5 milioane de euro.

FC Porto l-a imprumutat pe Sapunaru la Rapid pentru returul sezonului 2009 - 2010, iar giulestenii s-au temut ca nu-l pot folosi nici ei pe fundas. In urma reducerii suspendarii celor doi fotbalisti, presedintele Ligii portugheze a demisionat, nefiind de acord cu decizia.

FC Porto a cerut chiar daune in valoare de 17,5 milioane de euro pentru suspendarea nejustificata pe termen lung a lui Sapunaru si Hulk.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

West Ham, la fel ca CFR. Nu poate juca pe stadionul Olimpic din Londra... Numar record de absenti la Vaslui - Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x