Antena Căutare

Cristian Țopescu, cele mai frumoase, dar și dureroase, amintiri din cariera sa! Cel mai bun comentator sportiv din România: „Îmi era greu să comentez înfrângerile sportivilor români!”

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu a povestit sâmbătă, la Antena 3, cele mai frumoase amintiri din cariera sa, dar a recunoscut și că cel mai greu îi era să comenteze înfrângerile sportivilor români.

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu a povestit sâmbătă, la Antena 3, cele mai frumoase amintiri din cariera sa, dar a recunoscut și că cel mai greu îi era să comenteze înfrângerile sportivilor români.

Pentru prima dată în România, cea care l-a intervievat a fost chiar fiica lui, jurnalista Cristina Țopescu.

Încă din primele momente, fiica și-a întrebat tatăl cum de a acceptat acest interviu. „În primul rând eu nu accept orice tip de interviu pentru că ceea ce am de spus uneori interesează, alteori nu, dar poate că amintirile mele hotărăsc pe unii copii să se apropie de sport”, și-a motivat seniorul decizia de a fi invitatul fiicei lui.

Un dialog emoționant între tată și fiică, ambii renunțând pentru câteva momente la rolurile profesionale și prezintându-se în fața telespectatorilor rolurile de tată și fiică. Cu toate acestea, Țopescu a amintit de câteva momente memorabile din cariera lui.

Taciturnul tată se transfigura la televizor într-un jurnalist plin de vervă, iar fiica lui, copil fiind, îi era greu să înțeleagă această dedublare.

”Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, a spus comentatorul sportiv Cristian Țopescu.

Cert e că cei doi au o relație apropiată, fiica călcându-i pe urme tatălui, chiar dacă nu în jurnalismul sportiv.

În luna martie, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Cristian Ţopescu Ordinul "Steaua României" "în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru dăruirea şi devotamentul cu care a susţinut şi promovat valorile sportului naţional, pentru intuiţia, căldura şi erudiţia cu care a comentat performanţele sportului românesc". Cristian Popescu a împlinit 80 de ani, pe 26 martie. Steaua României nu este prima decoraţie primită de către comentatorul sportiv, din partea statului român. Țopescu a mai primit Ordinul Meritul Sportiv, Ordinul Olimpic Colanul de Aur şi Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler. De asemenea, în urma unui decret semnat de preşedintele României în octombrie 2016, colonelul în retragere Cristian Ţopescu a fost avansat la gradul de general de brigadă.

O voleibalistă româncă din Italia, călcată de tren sub ochii iubitului! La 16 ani, Izabela a avut parte de o moarte îng... Adrian Mutu regretă păcatele tinereții! Fostul fotbalist recunoaște că a greșit în 2004, când a fost prins dopat, la un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x