Antena Căutare

Cristiano Ronaldo a recunoscut că a devenit tată de gemeni! CR7 a plecat de urgenţă din cantonamentul Portugaliei

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a recunoscut, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a devenit tată de gemeni înainte de Cupa Confederaţiilor. Jucătorul a părăsit cantonamentul echipei Portugaliei, după semifinala pierdută în faţa selecţionatei din Chile, pentru a-şi vedea copiii, a anunţat federaţia portugheză.

"Am fost în serviciul echipei naţionale, ca totdeauna, trup şi suflet, deşi ştiam că s-au născut cei doi copii ai mei. Din nefericire, nu am reuşit să atingem obiectivul pe care ni l-am propus, dar sunt sigur că le vom aduce în continuare bucurii portughezilor.

Preşedintele federaţiei şi selecţionerul au avut astăzi o atitudine care m-a impresionat şi pe care nu o voi uita. Sunt foarte fericit că voi putea, în sfârşit, să fiu pentru prima dată cu copiii mei", a notat Ronaldo pe Facebook.

Federaţia portugheză a precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că Ronaldo a anunţat înainte de participarea la Cupa Confederaţiilor că a devenit tată de gemeni, însă şi-a dorit să joace la competiţia din Rusia. Căpitanul naţionalei Portugaliei a fost lăsat să părăsească echipa după semifinala pierdută cu Chile, când portughezii mai au de jucat un meci, finala mică.

La 10 iunie, presa portugheză anunţa că Ronaldo a devenit tată de gemeni şi că fotbalistul a apelat la o mamă surogat.

Cristiano Ronaldo mai are un copil, Cristiano Ronaldo Junior, născut în 2010.

Din 3 iulie, Wimbledon sau povestea celor 141 de ani de la primul meci!... "Bravo a realizat un Duckadam". Presa internaţională compară penalty-urile de la Chile-Portugalia cu finala Cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x