Antena Căutare

Cristiano Ronaldo se crede masina de lux

Comparatiile cu Leo Messi il fac pe starul lui Real Madrid sa faca apel la metafore.

Intr-un interviu publicat de nemtii de la "Kicker" si preluat de presa spaniola, starul Realului, Cristiano Ronaldo, a fost chestionat in legatura cu diferentele dintre actualul sau antrenor, Jose Mourinho, si fostul lui tehnician de la Manchester United, Sir Alex Ferguson.

Portughezul a driblat la fel ca pe teren: "E imposibil sa-i compari, ei sunt ca Leo Messi si mine, Ferrari si Porsche. Probabil, Mourinho e cel mai bun antrenor in acest moment".

Despre jocul sau, Cristiano spune ca "sunt foarte mandru de ce am realizat. Bineinteles, mai sunt lucruri la care trebuie sa mai lucrez. Vreau sa castig trofee. Daca obtii titluri cu echipa ta, vin si premiile individuale". Ronaldo incearca sa duca o viata normala, sa petreaca timpul liber cu familia si prietenii si "sa fac lucruri normale, de exemplu sa merg la film".


Cristiano marturiseste ca: "nu am un idol, dar admir oamenii care isi fac treaba in domeniul lor, fie ca sunt sportivi, actori sau jurnalisti. Pe unii ii consider senzationali, in special pe unii handbalisti, oameni implicati in Formula 1 sau tenis".

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Ilie Stan are doar 9 fotbalisti la antrenamente... Birmania a fost reprimita in preliminariile pentru mondialul din 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x