Antena Căutare

Cristiano Ronaldo si Messi, in topul celor mai populari sportivi pe Facebook

Sunt supra mediatizati si extrem de populari. Figureaza in cele mai diferite clasamente si topuri. Practic, sunt precum magnetii, atrag. Este vorba de vedetele fotbalului de pretutindeni, aest rege al tuturor sporturilor.

Este, prin urmare, firesc, sa exista si o lista a celor mai populari pe Facebook. In frunte se situeaza Cristiano Ronaldo, cea mai pregananta figura a clubului Real Madrid, urmat la o distanta respectabila, de Lionel Messi, de la FC Barcelona.

Pozitia a treia i-a revenit lui David Beckham, inaintea legendarului jucator de baschet din circuitul NBA, Michael Jordan. La aproape 10 ani de la retragerea lui, Jordan ramane un mit care reuneste 14 milioane de fani fara a fi oficial prezent pe reteaua de socializare.

Gratie acestui studiu realizat pe baza cifrelor solutiei PageData, se poate constata ca ierarhia mondiala a tenisului este in plina schimbare pe Facebook. Chiar daca isi rezerva prima pozitie, elvetianul Roger Federer este talonat de rivalul sau spaniolul Rafael Nadal, distanta dintre cei doi fiind de numai o jumatate de milion de fani.

sursa: financiarul

Foto: Hepta

Gigi Becali: „Pancu se ruga de mine sa-l iau la Steaua”... VIDEO! O gimnasta a cazut cu gatul pe paralele la Jocurile Panamericane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x