Antena Căutare

Criza la UTA: Victorii in urmatoarele meciuri sau salarii blocate pentru jucatori

Infrangerea de la Alba Iulia a declansat iuresul in tabara utista. Daca pana acum jucatorii au fost protejati din punct de vedere al declaratiilor publice facute de oficialii aradeni, acest lucru nu s-a mai intamplat dupa sedinta de luni.

„Sunt total nemultumit de atitudinea lor si de cele trei puncte obtinute pe teren propriu. Atitudinea lor e de vina pentru aceste rezultate, nu mai putem sta pasivi. Trebuie sa facem ceva, poate ar fi trebuit sa luam masuri mai din timp. Ei au demonstrat cu Timisoara si Bihor ca pot juca, dar in rest se pare ca nu mai au chef sa alerge", ne-a declarat Giovanni Catanzariti.

Presedintele UTA-ei nu isi poate explica indolenta unor jucatori. „In vara, unii au venit si au cerut unii salarii marite. Le-am dat, iar de atunci au lasat-o mai moale. Degeaba schimbam antrenorul, daca fotbalistii nu alearga. Au zis in vara ca au avut oferte, dar daca o tin tot asa, vor ramane aici, nimeni nu o sa ii vrea. In plus, nu mai exista acel grup unit de anul trecut si nu stiu de ce. Eu nu pot sta tot timpul cu ei, nu ii pot face sa se inteleaga. Trebuie sa stie ca daca un Hidisan le reproseaza ceva, o face pozitiv, ca un sfat. Au conditii, suntem in top la salarii si vitaminizare, dar nu mai au pasiune", considera italianul.

In fine, Gio crede ca urmatoarele doua jocuri conteaza enorm pentru obiectivul promovarii: „Cu sase puncte, privim spre primele locuri, vom avea un final de tur linistit si ne vom intari. Fara ele, ne uitam la retrogradare".

Sursa: ligab

Foto: Intact Images

Cadu vrea sa fie naturalizat... Ce criza? Nemtii au primit 18 000 de euro pentru fiecare meci jucat in preliminarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x