Antena Căutare

CSM Oradea, in optimile Euro Cup la polo

Bihorenii s-au impus in ultimul meci al grupei M in fata italienilor de la Bogliasco si au obtinut in extremis locul al doilea.

Partida desfasurata la Bazinul Olimpic „Ion Alexandrescu" a tinut cu sufletul la gura spectatorii bihoreni, pentru ca nu mai este o noutate faptul ca acolo unde exista si performanta e si entuziasm. Daca handbalul e la putere in Baia Mare, in Oradea cel mai indragit sport ar trebui sa fie polo.

Elevii lui Toth Laszlo au condus cu 3-2 dupa primul sfert de ora iar in repriza a doua ambele echipe au marcat 4 goluri asa ca distanta de o reusita s-a mentinut si la pauza mare.

In al treilea sfert, italienii au reusit sa egaleze situatia la general (11-11) dar in ultima repriza bihorenii au reusit de 3 goluri, peninsularii marcand decat unul singur. 14-12 si CSM Oradea castiga locul doi in grupa M, calificandu-se in optimi alaturi de rusii de la Sintez Cazan.

Foto: gsp.ro


Ion Craciunescu anunta joi daca vine sau nu la CCA... Oltchim - Dinamo Volvograd 31 -26 / A doua victorie pentru oltence...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x