Antena Căutare

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO ONLINE

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO. Play-off-ul etapei a 8-a se încheie cu un meci între cei doi poli ai clasamentului. CSM Poli Iași, ”Lanterna” Ligii 1 din zona superioară, primește vizita favoritei la titlu și liderul Ligii 1, FCSB, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli Iași-FCSB este live video online, luni, de la ora 20:45.

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO. După remiza cu CFR Cluj, smulsă cu un gol în ultimele secunde, FCSB pare scăpată în câștigătoarea Ligii 1. La Iași, echipa lui Nicolae Dică are însă un meci greu. Teoretic, Poli este învinsă din start, însă FCSB nu a reușit să câștige vreun meci cu echipa lui Stoican în sezonul regulat, iar în meciul tur din play-off a câștigat cu un noroc imens, grație geniului lui Budescu.

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO. Înainte de acest meci, Flavius Stoican a declarat că Poli va încerca să încurce FCSB-ul. Deși echipa e pe ultimul loc, cu 6 eșecuri și o remiză în 7 etape, echipa moldavă a încurcat de curând pe CFR Cluj. Moldovenii au curaj și prin prisma succesului din sezonul regulat cu FCSB. A fost 1-0 în Copou, după un gol superb marcat de Panțâru.

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO. Andrei Cristea & co. au fost acuzați în dese rânduri, de cei de la CFR Cluj, că nu vor forța cu FCSB. Fost jucător la Steaua, vârful a declarat: ”Vă dau cuvântul meu de onoare că o să fac abstracție totală de faptul că am jucat doi ani acolo, că am câștigat două campionate cu Steaua și că am jucat 20 de meciuri pentru ei în cupele europene! Luni seara o să uit că Steaua a existat în inima mea, pentru că acum sunt la Iași și trebuie să fac tot ce pot ca să batem și să ne spălîm păcatele din ultimele luni”, a spus Cristea, pentru gsp.ro

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO. La casele de pariuri, majoritatea înclină către un succes clar al celor de la FCSB. Liderul Ligii 1 are o cotă de 1,50 pentru victorie, una care scade de la o zi la alta. La unele case de pariuri putem găsi și valori de 1,45-1,47. Gazdele primesc o cotă de 7,00, iar remiza e cotată la 4,10.

CSM Poli Iași - FCSB LIVE VIDEO. În meciurile directe jucate în ultimii ani în Copou, remarcăm 7 victorii ale bucureștenilor din 9 ocazii. În acest sens, dat fiind și contextul, vă recomandă un pont de ”2 solist”.

Biletul Zilei 04.05.2018. Favoritele de vineri luptă pentru un nou bilet câștigător... BREAKING NEWS! Gigi Becali spera ca FCSB să redevină STEAUA. Decizia definitivă luată azi de Înalta Curte de Casație și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x