Antena Căutare

Cupa României, sub zăpezi și ger! Un meci a fost deja amânat, iar FCSB cere amânarea meciului de la Sibiu. Decizia luată de FRF

Codurile portocalii și galbene de zăpadă, viscol și ger emise de meteorologi în ultimele 48 de ore nu afectează doar circulația pe șosele. Și fotbalul intern suferă de pe urma acestei izbucniri ale iernii lui 2018. Astfel, deja un meci din Liga 1 (Concordia Chiajna - FC Voluntari) a fost amânat 24 de ore, altul din Cupa României (FC Botoșani - CSM Poli Iași) a fost anulat, iar celelalte sunt puse în pericol.

Oficialii din Federația Română de Fotbal au decis ca meciul FC Botoșani - CSM Politehnica Iași să fie reprogramat. Programată inițial pentru mâine, 28 februarie, partida din sferturile de finală ale Cupei României dintre FC Botoșani și CSM Politehnica Iași, se va disputa la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Decizia a fost luată în urma avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie. La ora meciului, județul Botoșani se afla în perioada de cod portocaliu de temperaturi foarte scăzute, lucru care nu se aplică la celelalte trei jocuri din această fază a competiției.

Astfel, celelalte trei partide din sferturile de finală se vor disputa conform programului inițial:
Marți, 27 februarie 2018
CS Gaz Metan Mediaș – AFC Astra, ora 20:30
Miercuri, 28 februarie 2018
AFC Hermannstadt - FC FCSB, ora 18:30
Joi, 1 martie 2018
CS U Craiova - Dinamo București, ora 20:30

Nici la Sibiu vremea nu este tocmai bună. Ninge abundent, e ger, astfel că oficialii celor de la FCSB au cerut ca și acest meci să fie amânat. Steliștii au primit însă un răspuns negativ din partea FRF, astfel că meciul rămâne a se juca la ora stabilită inițial.

AFC Hermannstadt a vândut deja biletele pentru meciul cu FCSB şi a închiriat deja nocturna pentru partida de la Sibiu. Sibiul a plătit 60.000 de euro pentru nocturnă. Meciul programat miercuri, de la ora 18:30, se va juca pe o temperatură de sub -15 C.

Ionuţ Lupescu și-a lansat oficial candidatura la preşedinţia FRF. Multe personalităţi din fotbalul românesc, alături de ... Imaginea care a stârnit rumoare în rândul internauților: Denis Alibec, tu ești ?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x