Antena Căutare

Cursa de la New Jersey va intra in calendarul Formulei 1, dar cu o intarziere de un an

Un an este diferenta intre data cand a fost programat Marele Premiu al Americii (iunie 2013) si data cand acesta va avea loc ( iunie 2014). Motivul intarzierii se leaga de dificultatile pe care le-au intampinat oficialii in obtinerea aprobarilor.

Grand Prix-ul de la New Jersey fusese trecut in calendarul provizoriu din 2013, in locul Marelui Premiu al Europei, de la Valencia, dar pana la urma a fost integrat in calendarul anului 2014. Cursa se va desfasura pe strazile de pe malul raului Hudson, care apartin municipalitatilor din Weehawken si West New York.

SUA va face parte, totusi, din lumea Formulei 1 in 2012. Pe 18 noiembrie urmeaza sa se desfasoare Marele Premiu al Americii la Austin, Texas.

Ajutorul suporterilor romani de pe Arena Nationala nu a ajuns unde trebuia! Infernul le-a dat aripi olandezilor... Biletele pentru meciul Pandurii-Steaua s-au vandut in numai doua ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x