Cutremur în Premier League ? Cel mai bun fotbalist din 2016 și-a anunțat retragerea la doar 27 de ani. Mesajul postat pe pagina oficială

A câștigat premiul pentru cel mai bun jucător al anului în Premier League în sezonul de minune 2015-2016, în care Leicester s-a încoronat campioană în Anglia. A fost dorit de Arsenal, Chelsea sau Manchester City, cluburi care au oferit până la 60 de milioane de Euro pe el. După toate acestea, algerianul celor de la Leicester City, Riyad Mahrez, și-a anunțat retragerea din fotbal. Ceva nu se leagă, nu-i așa ?

Azi-noapte, în jurul orelor 1:31, un anunț șoc apare pe contul oficial de Facebook al mijlocaşului algerian Riyad Mahrez (27 de ani): ”După mai multe consultări cu diferiți doctori, am decis să stau departe de fotbal. Cum drumul meu din lumea fotbalului s-a încheiat, mi-aş dori să spun câteva cuvinte.
Vreau să le mulţumesc tuturor pentru bunătatea şi suportul arătate cât timp am jucat în acest oraş minunat. Veţi fi mereu în sufletul meu
”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook.

Cutremur în Premier League ? Cel mai bun fotbalist din 2016 și-a anunțat retragerea la doar 27 de ani. Mesajul postat pe pagina oficială

Dat fiind faptul că mesajul a apărut pe pagina oficială de Facebook a jucătorului, una verificată de administratorii site-ului, fanii s-au cutremurat de acest mesaj. Presa britanică scrie astăzi că sunt șanse mari ca un hacker să-i fi spart contul lui Riyad Mahrez.

Mesajul lui Mahrez de pe pagina oficială de Facebook este unul în contrast cu cel de pe pagina oficială de Twitter, acolo unde și-a postat ultima reușită din campionat.

Riyad Mahrez a fost eroul lui Leicester în ultima etapă din Premier League, egalând în minutul 90+7 al meciului cu Bournemouth, disputat sâmbătă, 3 martie.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri