Antena Căutare

Daca ești emotiv, NU DA CLICK! Cel mai emoționant clip de la CM! Ți se face pielea ca de găină! Chilienii sunt susținuți de minerii înviați din morți!!!

Naționala statului Chile e în "grupa morții", alături de Spania sau Olanda. Dar Alexis și compania sunt susținuți de cei 33 de mineri care, acum doi ani, au invins moartea. Ceva fabulos!!!

Naționala statului Chile e în grupa morții, alături de Spania sau Olanda. Dar Alexis și compania sunt susținuți de cei 33 de mineri care, acum doi ani, au invins moartea. Ceva fabulos!!!

Acum doi ani, 33 de mineri erau îngropați de vii, la Copiapo, în Chile. Supraviețuiau, miraculos, după ce toată suflarea chiliană punea umarul la salvarea lor, ieșind vii după mai bine de 60 de zile...

Azi, naționala lor se pregătește de Mondiale. Alexis Sanchez și ceilalți băieți sunt în "grupa morții", alături de Campioana Mondială și Europeană, Spania, și de "vicele" Olanda. Dar sud americanii nu se tem. Pentru că ei au învins, acum două veri, moartea.

La viața voastră probabil că ați văzut multe lucruri care v-au mișcat. Ca acest clip nu este, însă, nimic pe lume...

Iar textul, textul...

"În acel loc am fost prinşi sub pămînt pentru 70 de zile. Am fost înghiţiţi de pămînt şi a trebuit să demonstrăm din ce sîntem făcuţi. Am ştiut că deasupra milioane de chilieni credeau în noi şi această ţărînă a fost martor pentru toate astea.

De aceea luăm această ţărînă şi o ducem în Brazilia, la terenurile de antrenament ale echipei noastre naţionale. Pentru a-i umple de speranţă şi curaj şi pentru a demonstra lumii că nimic nu e imposibil pentru un chilian!

Spania e greu de trecut? Olanda e greu de trecut? Nu ne e frică de Grupa Morţii! Nu ne e frică de moarte! Pentru că am învins moartea deja! Hai Chile!"

Încă un pas către finală. SIMONA HALEP E ÎN SFERTURI la Roland Garros... România-Algeria, azi, 21:30, în direct pe Antena 1 şi AntenaPlay! Una e cu Maxim, alta cu Feghouli! Tu pe care o alegi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x