Căutare Live

Dan Petrescu, întrebat de ce a bătut Omrani penaltiul: Ce întrebare e asta? Antrenorul a recunoscut apoi că trebuia să execute Rondon

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat deranjat când a fost întrebat de ce a executat Omrani penaltiul din meciul cu Slavia Praga.

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat deranjat când a fost întrebat de ce a executat Omrani penaltiul din meciul cu Slavia Praga.

Întrebat la Telekom Sport de ce a bătut Omrani penaltiul, Petrescu a răspuns enervat: "Ce întrebare e asta? Cine trebuia să bătă, cine a dat ultimele trei goluri din penalti? Mi se pare incredibil, penibilă (n.r. - întrebarea). Dacă a dat ultimele trei goluri. Cine trebuia să bată? Eu? Dacă îl acuzăm pe Omrani nu suntem corecţi, dar aşa este în România. A bătut trei meciuri la rând, a dat gol, azi a ratat. Cine nu bate, nu ratează. Dacă era 1-0 sau 1-1 tot ei erau favoriţi, pentru că au jucători extraordinari, au alt nivel, dar meritam victoria pentru că ei nu au avut nicio ocazie, chiar dacă ei au avut posesia."

La Digi Sport, Petrescu a explicat că Rondon trebuia să execute penaltiul.

"Eu am spus să bată Rondon, pentru că el a fost faultat. El a crezut că trebuie să ia mingea să bată, pentru că e golgheterul echipei şi a bătut mereu bine. Portarul lor a fost extraordinar azi, cred că jucam două, trei zile şi nu se rezolva problema", a spus el.

Petrescu dă vina înfrângerii pe ghinion şi spune că portarul oaspeţilor a fost cel mai bun de pe teren. El spune că portarul Arlauskis a primit uşor golul.

"I-am studiat, ştiam că vor ataca, au atacat din primul minut până în ultimul, au fost agresivi, au avut posesie, dar cel mai bun de pe teren a fost portarul echipei Slavia Praga. Asta este realitatea, a apărat penalti, a scos trei mingi singur unu la unu. Ei au dominat, dar nu ţin minte altă ocazie în afară de gol. Ăsta e fotbalul, din păcate pentru noi singura lor ocazie clară şi singurul şut pe poartă a fost gol. Lăsând la o parte că au dominat, au pasat, nu-mi aduc aminte nicio ocazie. Mi s-a părut un gol foarte lejer, şut cu latul de la 20 de metri, dar nu l-am văzut aşa bine de pe bancă. Mi s-a părut o pasă cu latul, o execuţie aşa, mai ciudată. Nu ţin minte ocazii, dar în retur vor avea ocazii, că joacă acasă, în faţa propriilor suporteri vor fi şi mai ofensivi. Mi se pare că tot norocul pe care l-am avut în meciurile trecute s-a dus astăzi. Portarul lor a fost extraordinar.

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79. Returul va avea loc la Praga, la 28 august, de la ora 22.00. Echipa care se impune în această dublă manşă va evolua în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa, în grupele Ligii Europa.

În minutul 28, Stanciu a centrat din corner la 20 de metri de poartă, de unde Masopust a şutat cu latul din voleu, iar mingea a intrat în poartă, păcălindu-l pe Arlauskis;

În minutul 77, Omrani a fost faultat în careu de Olayinka, iar arbitrul Cuneyt Cakir a dictat penalti. Faza fost verificată cu VAR, sistem folosit pentru prima dată în România, iar decizia iniţială a rămas. Tot Omrani a executat lovitura de la 11 metri, dar Kolar a apărat, în minutul 79.

Sursa : news.ro

CFR Cluj, învinsă cu 1-0 de Slavia Praga, în manşa I a play-off-ului Ligii Europa. Omrani a ratat un penalty... Nicolae Stanciu despre golul marcat de Slavia Praga cu CFR Cluj: Lucrăm enorm de mult fazele fixe...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri