Antena Căutare

Dan Petrescu pedepsește aspru actele de indisciplină! Un jucător de bază al CFR-ului, exclus din lot și trimis la echipa a doua!

În ciuda faptului că este lider detașat în Liga 1, la 4 puncte distanță de rivalii de la FCSB, Dan Petrescu nu-și iartă jucătorii atunci când greșesc. Imediat după succesul din runda a 12-a, 3-2 cu Astra, ”Bursucul” recunoscut că un om de bază a ajuns în Liga a 3-a, la echipa secundă.

În ultima săptămână, imediat după partida disputată la Cluj-Napoca între CFR și FCSB, scor 1-1, s-a zvonit în presă că Billel Omrani ar fi avut o escapadă nocturnă. Între timp, jucătorul nu a mai apărut în lot, iar zvonurile au prins contur. Ei bine, se pare că însuși Dan Petrescu a dispus excluderea internaționalului francez.

”Da, Omrani a fost exlcus din lot chiar de mine. În următoarea perioadă va sta la echipa a doua a clubului CFR. Dacă se va antrena bine, îi voi da o a doua şansă. Mie îmi place să le dau şanse jucătorilor”, a spus Dan Petrescu, după meciul de la Giurgiu

Billel Omrani a venit la CFR în 2016 de la Marseille și s-a dovedit a fi un om de bază în ultimele două sezoane, cu 8 goluri marcate în 39 de meciuri jucate pentru ”feroviari”.

OFICIAL: CS Universitatea Craiova își schimbă denumirea începând cu sezonul viitor!... Nicolae Stanciu, din nou în atenția englezilor: ”Dorit de Chelsea, românul are potențialul lui Gică Hagi, Dorinel Muntea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x