Antena Căutare

Danciulescu este lider in Liga I: 490 de partide pentru veteranul cainilor

Danciu a sarbatorit de doua ori victoria in fata Pandurilor lui Grigoras. Veteranul l-a egalat pe Costica Stefanescu la numarul prezentelor in Liga I si a marcat al 210-lea gol din prima divizie a tarii.

Doua recorduri a stabilit acum Ionel Danciulescu. 490 de aparitii are atacantul in Liga I, numar ramas neegalat din 1988 atunci cand Costica Stefanescu se retragea din fotbal. In topul prezentelor, fruntasi mai sunt si Florea Ispir cu 485 de jocuri, Ladislau Boloni:484, Costel Campeanu: 470 si Petre Marin: 468. De remarcat ca atacantul nu a evoluat numai in campionatul intern. Dinamovistul a trecut pe la Altay Izmir in Turcia, Shandong Luneng in China si Hercules Alicante in Spania.

Bonetti poate sa il duca pe Danciulescu pe cea mai inalta culme sambata, la meciul cu Gaz Metan Medias. Daca atacantul va fi introdus pe teren, va stabili recordul absolut al prezentelor in Liga I: 491. Si va mai avea un motiv de sarbatoare, chiar in acea zi implineste 19 ani de cand a debutat in Liga I, la echipa ''Electroputere'' chiar impotriva lui Dinamo.

Al doilea numar reprezentativ pentru Ionel este 210. Atatea goluri a marcat atacantul si sta bine si in acest top. Este pe locul doi, dupa Dudu Georgescu, care a avut nu mai putin de 252 de reusite.

Danciulescu are 35 de ani si din acest motiv nu a prea fost in gratiile lui Bonetti. Dar in ultimul timp veteranul a tot aparut pe teren ca o salvare pentru echipa sa. Asa s-a intamplat si in etapa a zecea a campionatului, cand atacantul a marcat al treilea gol si a semnat infrangerea zdrobitoare a echipei Pandurii Targu Jiu.

Cea mai tare premiera la derby-ul Steaua-CFR! Gigi Becali va tine un discurs inainte de inceperea meciului... CFR Cluj fata in fata cu Manchester United: vezi diferentele enorme dintre cele doua echipe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x